Studenten beschrijven hun ervaringen

terug klein

Studenten beschrijven hun ervaring met lockdown, terugkeer naar school en hoop voor de toekomst.
Lees verder

 

Tijdens lockdown vond ik het erg moeilijk en het voelde volkomen ondraaglijk om geïsoleerd te zijn van de mensen om wie ik geef. Toen ik ontdekte dat er een kleine plaats was waar we van maandag tot en met vrijdag naartoe konden gaan om schoolwerk te doen, was ik zo opgewonden.

Ik heb tijden gehad dat ik zenuwachtig en ongerust was, maar naar binnen gaan gaf me vertrouwen in leren en in mezelf om de hele pandemie te doorstaan. Na de zomer en toen ik de e-mail kreeg dat we een nieuw en permanent schoolgebouw hebben, was ik zo geïntrigeerd en wanhopig om het te zien.

Op de eerste dag voelde het raar maar ook zo leuk en nieuw! Ik hou absoluut van de nieuwe school, de ruimte, de buitenkant en het gewoon weer kunnen zien van mijn vrienden en leraren. Ik ben deze school erg dankbaar.

MC

 

Hoe is het om weer op school te zijn? Eerlijk gezegd vind ik het leuk om weer naar school te gaan omdat ik graag leer, het is allemaal zo leuk, de kinderen hier zijn zo vriendelijk en aardig.

Een ding dat ik op school heb geleerd, is hard werken en ervan genieten, want je hebt maar één leven en je hebt onderwijs nodig om te slagen in het leven en ook voor een betere toekomst.

In de toekomst zou ik graag een succesvolle actrice worden die hard werkt en dankbaar is voor wat ze hebben en iemand die mensen niet beoordeelt vanwege waar ze vandaan komen of hun verleden.

KC

Volg ons

Volg ons
Doe mee aan het gesprek
facebook instagram tjilpen

Nieuwsbrief

Nieuwsbrief
Meld je aan voor onze  NIEUWSBRIEF